23948sdkhjf

Brancheanalyse: Anlægsentreprenører går fra jubelår til uvished

Anlægsbranchen mister kompetente medarbejdere og nyt materiel, hvis det bebudede fald i offentlige anlægsinvesteringer ikke opvejes af ny aktivitet på andre områder.
Det vurderer flere kilder over for Licitationen - Byggeriets Dagblad i forbindelse med en ny analyse af anlægsentreprenørbranchen.

Læs brancheanalysen: Anlægsentreprenører går fra jubelår til uvished

- Hvis vi får den nedgang i anlægsbranchen over de næste par år, som meget tyder på, så ser jeg en stor risiko for, at gode medarbejdere søger over i andre brancher. Det vil ramme anlægsbranchen på længere sigt, fordi vi mister kompetencer og så slet ikke har de folk, der skal til, når tingene vender, siger Benny Kristensen, adm. direktør i Vam A/S, som med 132 ansatte hører blandt segmentets mindste virksomheder.

Budskabet er det samme blandt de største anlægsentreprenører; usikkerhed om fremtiden er gift for en branche, som ellers har oplevet pæn vækst i de senere år med 2015 som den positive kulmination.

- Det ser ikke så godt ud lige nu, så vi håber, det kommer senere. Processen med at bremse hårdt op for investeringerne for så at sætte dem i gang igen skaber i sig selv mange problemer, siger Jesper Arkil, der både er formand for Danske Anlægsentreprenører og adm. direktør i Arkil.

Læs hele brancheanalysen og se nøgletal fra alle anlægsentreprenørerne her:

Anlægsentreprenører går fra jubelår til uvished

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095