23948sdkhjf

Ny typehusproducent henter topfolk i HusCompagniet

25/10-2016
Building Supply præciserer:

De tre ledende medarbejdere, der omtales i artiklen, opsagde deres stillinger i HusCompagniet i august 2015. Der er således ikke tale om, at de netop er skiftet til Hybel A/S.
Typehusfirmaet Hybel A/S – som blev grundlagt i Horsens i starten af året – opruster nu ved at hente flere topfolk ind til ledelsen fra konkurrenten HusCompagniet.

Brian Langvad er ny mand på direktørposten i Hybel, hvor han afløser grundlægger Michael Mortensen. Samtidig træder Søren Vinther Nicholaisen og Carsten Jæger Nørbjerg ind i Hybels bestyrelse, hvor de afløser Finn Mortensen og Marianne Mortensen, der er henholdsvis far og søster til Michael Mortensen.

Sidstnævnte overtager på samme tid rollen som formand for bestyrelsen.

- Nu får vi en fuldtidsdirektør i stedet for at have mig på deltid. Det betyder, at vi får en direktør med fuldt fokus på Hybel, mens jeg selv træder tilbage og bliver bestyrelsesformand i den rolle, jeg godt kan lide, siger Michael Mortensen til Building Supply.

Topfolk hentet hos konkurrent
Udskiftningerne er især interessante, fordi alle de nye topfolk hos Hybel kommer fra ledende stillinger hos konkurrenten HusCompagniet.

Direktør Brian Langvad har siden 2003 været ansat i HusCompagniet, hvor han de sidste knap ni år har siddet på posten som direktør/COO for virksomhedens Vestafdeling. Carsten Jæger Nørbjerg, som i dag er salgs- og marketingchef i Hybel, har siden februar 2013 været afdelingschef for HusCompagniet i Aarhus, og Søren Vinther Nicholaisen kommer fra en rolle som indkøbschef hos konkurrenten.

Flere ansættelser på vej
Michael Mortensen ønsker ikke at kommentere på, om timingen bag rokaderne skyldes, at de ledende medarbejdere fra HusCompagniet skulle udstå konkurrenceklausuler, før de kunne skifte job. Men han bekræfter, at de træder ind i Hybel som medejere, så den gruppe nu omfatter seks personer.

Den nyudnævnte bestyrelsesformand bekræfter i øvrigt, at planen om at aflevere 30 huse i år, 125 huse næste år og 200 huse i 2018 fortsat er gældende. Hybel-grundlæggeren regner derfor med, at det bliver nødvendigt at ansætte flere folk i den kommende tid.

- Jeg har lige bestilt syv kontorborde mere, men om vi er 12 eller 16 ansatte lige nu, kan jeg ikke sige på stående fod. Vi regner med at ansætte flere folk løbende, så vi inden for at lille halvt års tid runder 20 mand, siger Michael Mortensen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126