23948sdkhjf

Tidligere BIG-folk rykker til Nova5

Den københavnske tegnestue opruster med en ny partner og to associerede partnere.
Mere dynamik, flere internationale opgaver og et endnu skarpere fokus på arkitekturen.

Det er missionen for Nova5 Arkitekter, som med hjælp fra en ekstern professionel bestyrelse har løftet ambitionsniveauet for udviklingen af sin arkitektvirksomhed.

Som led i den proces har Nova5 overtaget aktiviteterne i tegnestuen OP Arkitekter. Indehaverne Jennifer Dahm Petersen og Niels Lund Petersen udnævnes i den forbindelse til associerede partnere i Nova5.

Samtidig er Susanne Andersen udnævnt til partner. Hun kom til Nova5 som projektleder for et års tid siden fra Arkitema og bliver ansvarlig for tegnestuens læringsarkitektur.

Har savnet de større opgaver
Jennifer Dahm Petersen og Niels Lund Petersen forlod for fem år siden stillinger som henholdsvis kommunikationschef og associeret partner hos BIG for at starte egen virksomhed.

Her har de blandt andet leveret kapitler til den kommende ’duografi’ om arkitektparret Koppel, beskæftiget sig med undervisning og arbejdet på en række kunst- og byggeprojekter.

- Med OP tog vi en selvbestaltet pause fra mainstream-arkitekturen for at dyrke andre sider af faget fuldt ud. Men vi indrømmer, at vi savner de større opgaver, og vi kan se, at den danske arkitekturscene også savner os, siger Niels Lund Petersen.

Han bliver fremover ansvarlig for Nova5's konkurrencer, mens Jennifer Dahm Petersen skal stå for virksomhedens kommunikation.

Mulighed for at hæve barren
Fremover består partnergruppen i Nova5 af direktør og partner Hanne Vinkel Hansen, partnerne Susanne Andersen, Claus Gade og Thomas Dahl samt de to associerede partnere Jennifer Dahm Petersen og Niels Lund Petersen.

- Jeg taler på hele partnergruppens vegne, når jeg siger, at vi glæder os vanvittigt. Nova5 har altid været ambitiøs og leveret en solid vare – med begge ben på jorden. Det skal vi blive ved med, men med de tre nye medlemmer får vi mulighed for at hæve barren og skærpe vores internationale udsyn, siger direktør Hanne Vinkel Hansen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096