23948sdkhjf

Vinduesfirma får vinduer på Strøget

Mens mange vinduesvirksomheder ligger placeret uden for de større byer, flytter Frovin Vinduer & Døre nu hovedkontoret helt ind i hjertet af København.

Det giver nemlig langt større tilgængelighed og ikke mindst gode muligheder for at tage virksomhedens kunder med på en referencetur blandt Københavns mange bevaringsværdige bygninger, mener vinduesproducenten.

Frovin Vinduer & Døre, som er en af Danmarks største producenter af koblede vinduer og døre, flyttede den 1. september 2016 hovedkontoret fra Ugerløse ved Kalundborg ind på Kristen Bernikows Gade midt i København. Og selvom det er en kende atypisk for en vinduesleverandør at have lokaler helt tæt ved Strøget, så er Frovins salgschef Claus Haastrup ikke et sekund i tvivl om, at det giver virksomheden store fordele:

- Vi ønsker hele tiden at optimere virksomhedens arbejdsgange og produkter, og flytningen er et positivt led i vores udvikling. Her opnår vi større synlighed og bedre tilgængelighed for vores vigtigste kunder, som blandt andet tæller mange af de større boligforeninger og arkitekter i København, siger Claus Haastrup og fortsætter:

- Samtidig signalerer vores nye beliggenhed også, at selvom vi har et klassisk produkt, er vi en topmoderne virksomhed, der er til stede, hvor tingene sker.

Frovin er i samme omgang ved at etablere et splinternyt showroom i de nye faciliteter, hvor både kunder og andre interesserede kan komme ind fra gaden og opleve et udvalg af de mange forskellige koblede vinduer og døre:

- Planen er, at showroomet skal give os mulighed for at vise alsidigheden i vores produkter, og vi glæder os enormt meget til, at det er færdigt, så vi kan vise det frem, siger han.

Som bonus ligger showroomet i omgivelser af ældre, velbevarede københavnerbygninger, som har døre og vinduer fra Frovin.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095