23948sdkhjf

Større og bedre end sidste år

Alle standpladser er udsolgt, og et stjernebesat konferenceprogram skærper interessen for Building Green.
Om præcis en uge går tidligere klimakommissær Connie Hedegaard på scenen i Forum for at åbne den sjette udgave af Building Green.

Og ifølge projektleder Sarah Elhauge bliver det startskuddet til en event, der får et højere niveau hele vejen rundt i forhold til sidste år.

- Alle har følelsen af, at kvaliteten er løftet i år, og det gælder ikke kun os som arrangører. Vi kan virkelig mærke, at udstillerne skruer op for charmen. De planer, vi ser for deres stande, viser, at der bliver gjort mere ud af det i år, siger Sarah Elhauge.

Stærkt sceneprogram øger interessen
Building Greens hovedscene får et mere internationalt snit end tidligere, og rækken af talere tæller arkitekter som Julien De Smedt, Jakob Lange (BIG), Brandon Specketer (Cookfox) og Dan Stubbergaard (Cobe).

Hertil kommer cradle-to-cradle-filosofiens grundlægger Dr. Michael Braungart og et væld af seminarer og debatter. I alt er omkring 100 talere på programmet i løbet af de to dage.

Det stærke sceneprogram har ikke overraskende smittet positivt af på forhåndsinteressen. På nuværende tidspunkt er antallet af forhåndstilmeldte omkring 20 procent højere end på samme tidspunkt sidste år. Det kan indikere, at sidste års besøgsrekord på 5.623 står for fald.

- Vi håber, at vi får mindst lige så mange besøgende som sidste år. Man kan jo ikke lade være med at skele lidt til tallene, og der ser det jo rigtig godt ud, konstaterer Sarah Elhauge.

Cremen af bæredygtige løsninger
Med 153 udstillere bliver dette års Building Green den hidtil største, og Forum fyldes til sidste stand.

Det sker, selv om arrangørerne i år har sagt nej til mange potentielle udstillere, fordi de ikke lever op til messens bæredygtige profil.

- Alle udstillere skal dokumentere, at de er bæredygtige, og fordi vi i år skærper messens profil, må vi også sige nej til mange. Til gengæld betyder det også, at de, der udstiller i år på Building Green, er cremen, når det kommer til bæredygtige løsninger i byggeriet, mener Sarah Elhauge.

Building Green har siden starten i 2011 holdt til i Forum på Frederiksberg, og det bliver der ikke lavet om på foreløbig. Heller ikke selv om de fysiske rammer begrænser mulighederne for yderligere vækst.

- Lige nu synes vi, at Building Green og Forum hænger rigtigt fint sammen. For os at se er det den bedste lokalitet i København. Vi har en mulighed for at få plads til flere udstillere ved at flytte rundt oppe på balkonen, og det vil indgå i overvejelserne for næste år, siger Sarah Elhauge.

Artiklen er en del af temaet Building Green 2016.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172