23948sdkhjf

Herning-entreprenør skal bygge for PensionDanmark

Projekt med 28 rækkehuse og 67 lejligheder opføres i Ørestad Syd.
Udviklingsselskabet By & Havn har netop offentliggjort et salg af 10 byggefelter , som baner vej for byggeprojekter med i alt godt 1.500 nye boliger i Ørestad Syd.

Blandt investorerne er PensionDanmark, der opfører 28 rækkehuse og 67 lejligheder fordelt på 9.100 kvadratmeter i bydelen.

KPC er udvalgt som totalentreprenør og skal i samarbejde med Årstiderne Arkitekter og Midtconsult opføre et murstensbyggeri, som forventes at blive DGNB-certificeret.

- Vi har efterhånden indgået en del aftaler med By & Havn, men det er første gang, at vi indgår aftale med PensionDanmark om et projekt af denne type. Vi ser meget frem til samarbejdet, som vi håber at kunne udbygge i fremtiden, siger Jesper Jørgensen, der er udviklingsdirektør i KPC.

Byggestarten er planlagt til marts 2017, og de nye boliger skal stå klar til indflytning den 1. oktober 2018.

For PensionDanmark er der tale om en samlet investering på omkring 300 millioner kroner.

- Der er tale om attraktive boliger med en god beliggenhed i Ørestad Syd, hvor bæredygtigheden er tænkt ind i opførelsen. I kraft af det, og den forventede befolkningsvækst i København, forventer vi stor interesse for boligerne, siger adm. direktør Torben Möger Pedersen i en pressemeddelelse.

Byggeriet opføres med store altaner og egen p-kælder med rækkehusene i midten, således der etableres et lukket gårdrum. De 28 rækkehuse får en størrelse på 119-124 kvadratmeter, mens lejlighederne spænder fra 58 til 119 kvadratmeter. Der bliver udelukkende tale om boliger til udlejning.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11