23948sdkhjf

Würth vil have 40 butikker i 2020

Køge er hjemby for Würths butik nr. 25 herhjemme. Næste butik åbner i Vestjylland i starten af 2017
- Vi vil være tæt på vores kunder både i forhold til at afdække deres behov, men også rent fysisk. Derfor er vores mål, at der intet sted i landet skal være mere end en halv times kørsel til en Würth-butik, sagde administrerende direktør Donny Moerkerk, da han onsdag morgen klokken 06.00 åbnede en ny Würth-butik.

Det skete i Køge, og butikken er den 25. i rækken herhjemme.

- Vores mål er, at vi i 2020 har mindst 40 Würth-butikker herhjemme. Den næste er allerede i støbeskeen og kommer til at ligge ”et sted i Vestjylland”. og den åbner i 2017, afslørede Donny Moerkerk.

Butikskonceptet i Køge omfatter for første gang et testcenter, hvor kunderne kan teste værktøj og andre varer før de køber.

- Hvis kunderne har tid, lyst eller behov, så er de meget velkomne til at få en professionel snak med Würth-folkene og teste værktøj og andre varer. Det gør det lettere for kunderne at vælge lige præcis det, de har brug for, siger butiksleder Sophie Nysom Christensen, som har det daglige ansvar i den nye butik i Køge.

Butiksåbningen fejres både onsdag, torsdag og fredag (26.-28. oktober), hvor der er både morgenmad og frokost til de kunder, der besøger butikken.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.205