23948sdkhjf

Fem nye partnere i Henning Larsen Architects

For at imødekomme et stigende aktivitetsniveau og satsning på nye fagområder udvider Henning Larsen Architects nu partnerkredsen.

De fem nye partnere er arkitekterne Sarah Müllertz Gudiksen, Kasper Kyndesen, Nina La Cour Sell, Michael Sørensen og ingeniør Jakob Strømann-Andersen.

Ifølge Mette Kynne Frandsen, administrerende direktør og partner, er der tale om fem dygtige, faglige profiler, som allerede har vist, at de kan bidrage til virksomhedens faglige og forretningsmæssige udvikling.

- Det bliver også deres opgave fremover. De nye partnere er et vigtigt skridt i vores strategi, og de er med til at bære vores kultur og faglighed ud i projekterne, både i Danmark og internationalt, siger Mette Kynne Frandsen i en pressemeddelelse.

Hun understreger i den forbindelse vigtigheden af at koble design med viden.

- Vi udvikler konstant vores viden om bæredygtigt byggeri. Vi får den første ingeniør i partnergruppen, fordi den tværfaglige rådgivning er essentiel. De nye partnere er også med til at styrke vores rådgivning omkring indretning og design af arbejdspladser og læringsrum, siger Mette Kynne Frandsen.

Partnerkredsen i Henning Larsen Architects pr. 25. oktober 2016:
Louis Becker, Mette Kynne Frandsen, Werner Frosch, Sarah Müllertz Gudiksen, Viggo Haremst, Peer Teglgaard Jeppesen, Signe Kongebro, Jacob Kurek, Kasper Kyndesen, Nina La Cour Sell, Ingela Larsson, Lars Steffensen, Jakob Strømann-Andersen, Michael Sørensen, Søren Øllgaard, Claude Bøjer Godefroy (Hongkong), Osbjørn Jacobsen (Færøerne), Aljohara Al-Saud (Riyadh) og Elva Tang (Hongkong).

De fem nye partnere

Sarah Müllertz Gudiksen blev ansat i 2014 til at lede og udvikle Henning Larsen Architects arbejde med indretning og design. Hun er uddannet arkitekt fra Kunstakademiets Arkitektskole og har med sin egen virksomhed arbejdet med indretning og design i mere end 10 år.

Kasper Kyndesen har været ansat siden 2010 og er uddannet arkitekt fra Kunstakademiets Arkitektskole. Han har ledet Henning Larsen Architects’ kontor i Norge og er markedschef for Norge.

Nina La Cour Sell har været ansat siden 2005. Hun er uddannet arkitekt fra Kunstakademiets Arkitektskole og har en Master i Leadership and Innovation in Complex Systems fra CBS. Hun har arbejdet med designkoncepter til flere kendte uddannelsesbyggerier.

Jakob Strømann-Andersen er civilingeniør og ph.d. Han har været ansat siden 2008, hvor han blev ansat som erhvers-ph.d. med et projekt i bæredygtig byudvikling. Han leder afdelingen for Sustainability Engineering hos Henning Larsen Architects.

Michael Sørensen har været ansat siden 2006. Han er uddannet arkitekt fra Arkitektskolen i Aarhus og har været designansvarlig for flere store og komplekse uddannelsesbyggerier i Nordamerika, bl.a. Carl H. Lindner College of Business i Cincinnati, USA.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094