23948sdkhjf

Øland søsætter ny salgsstrategi

Opruster med nye medarbejdere i salg.
Øland har de seneste år udvidet produktporteføljen betydeligt, og det har givet anledning til at nytænke salgsstrategien og udvide salgsteamet.

Den Saint-Gobain-ejede producent af ventilationsløsninger har således ansat Lars Levin og Dorte Winther Hansen, som fremover vil dele ansvaret for salget af ventilations- og isoleringsprodukter mellem sig.

Lars Levin får ansvaret for rør og kanaler, mens Dorte Winther Hansen bliver ansvarlig for de mere tekniske produkter.

- Med to personer i front får vi bedre mulighed for at være til stede, der hvor kunderne er, og vi får et langt bedre overblik over vores brede sortiment, siger direktør Carsten Madsen.

Lars Levin kommer fra Würtz, mens Dorte Winther Hansen vender tilbage til Øland, hvor hun tidligere har været ansat som salgskoordinator. Hun har senest arbejdet som salgsingeniør hos ventilationsvirksomheden Camfil.

- Det er faktisk en tilbagevendende situation, at en tidligere medarbejder finder tilbage til Øland efter en pause i en anden virksomhed. Det er en stor styrke for den enkelte, men også for Øland som på den måde får medarbejdere med en stor ballast, og som har prøvet kræfter med mange forskellige opgaver, siger Carsten Madsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093