23948sdkhjf

VVS'er åbner sin fjerde afdeling

Målet er 12-15 svende i Hørsholm inden for et år.
John Jensen VVS tager nu konsekvensen af en stigende kundetilgang i Nordsjælland og etablerer ny afdeling i Hørsholm.

VVS-installatøren med hovedsæde i Hedehusene har de senere år etableret lokale ’satellitter’ i Roskilde og København og har længe været på udkig efter en egnet lokalitet tæt på kunderne i Nordsjælland.

- Samarbejde og tæt, direkte kontakt til kunderne er afgørende for udvikling og implementering af VVS-løsninger, der imødekommer kundernes behov og forventninger. Vi vil være tæt på vores kunder, siger administrerende direktør og eneejer Jesper Leen Jensen.

Ansvaret for opbygning af den nye afdeling er lagt i hænderne på afdelingsleder Jesper Hansen, der starter op med en kontordame, tre svende og en bred vifte af opgaver. Forventningen er, at John Jensen VVS inden for et års tid vil beskæftige 12-15 faste svende i Hørsholm.

- Potentialet er betydeligt, vi står stærkt i konkurrencen, og vi er klar til at yde den nødvendige indsats, der kræves for at tage nye markedsandele på et marked præget af en endog meget skarp konkurrence, siger Jesper Hansen.

John Jensen VVS A/S beskæftiger godt 130 medarbejdere og omsætter for godt 140 millioner kroner. Virksomheden er tre-dobbelt gazelle.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094