23948sdkhjf

Rejsegilde på esbjergensisk Rambøll-domicil

For 13 måneder siden blev det første spadestik taget. Nu står murene færdige, bjælkelaget er lagt og tagkonstruktionen rejst
Det nye vartegn for Esbjerg, som Casa opfører for Rambøll med PFA som investor, danner indgang til indre by med sit markante udseende og historiske beliggenhed på toppen af Bavnehøj.

Her bliver medarbejdere fra seks forretningsenheder i Rambøll: Olie & Gas, Energi, Byggeri, Transport, Miljø & Sundhed samt Vand samlet under samme tag. I alt 450-500 medarbejdere vil få arbejdsplads på den nye matrikel, der bliver et af de største kontorer i Rambøll-koncernen. Rambøll bliver samtidig den største ingeniørvirksomhed i Esbjerg.

- Esbjerg er som Danmarks energimetropol en vigtig by for Rambøll og vores nye domicil cementerer vores stærke markedsposition inden for offshore energi og byggeri i Danmark. Bygningen bliver et af de mest markante byggerier i Esbjerg centrum i nyere tid. Med nærheden til byen kommer vi tættere på kunderne, samtidig med, at det stærke faglige miljø vil være med til at tiltrække fremtidens ingeniører, siger John Sørensen, administrerende direktør i Rambøll Olie & Gas, som står for langt størstedelen af virksomhedens aktiviteter i regionen.

Byggeriet bliver på 11.111 m2 opdelt i tre vinger og på 7 etager. I stueplan etableres kantine og mødecenter, mens de øvrige etager indrettes som moderne og fleksible kontormiljøer. Et atrium i midten med gangbroer samler fløjene og giver et fantastisk lysindfald. Fra tagterrassen vil der være udsigt over Esbjerg by og havn.

- Casa er i fuld gang med bolig-, erhvervs- og renoveringsprojekter i det meste af landet, hvor vi vinder stadigt flere projekter baseret på, at vi kan tilbyde attraktive totalløsninger. Vores spidskompetencer i at udvikle og bygge store, komplekse projekter udnyttes her i Esbjerg. Samarbejdet med PFA Ejendomme som investor og teamet omkring udførelsen af byggeriet er yderst velfungerende, og vi står til næste år med et indflytningsklart domicil, der vil bringe værdi for både brugere og investor, siger Michael Mortensen, grundlægger og administrerende direktør i Casa.

- Vi er stolte over at kunne bidrage til udviklingen af Esbjerg med et spændende nyt byggeri på en fremtrædende beliggenhed i byen. Samtidig sætter vi stor pris på samarbejdet med Rambøll, som vi allerede i dag huser i deres nuværende domicil i Esbjerg, og vi er glade for, at de har ønsket at fortsætte det samarbejde i de nye inspirerende rammer på Bavnehøj, siger Michael Bruhn, direktør, PFA Ejendomme.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.127