23948sdkhjf

Enemærke & Petersen vandt projekter for 500 mio. i oktober

Fem gange i oktober er der blevet jublet i Enemærke & Petersen over tilsagn om en omfattende renoverings- eller nybygningsopgave
Fem gange er der blevet jublet i Enemærke & Petersen i løbet af oktober måned, for fem gange har entreprenørvirksomheden fået tilsagn om en omfattende renoverings- eller nybygningsopgave indenfor én måned. Byggeprojekter som i alt løber op i 534 millioner kroner.

Hos Enemærke & Petersen er administrerende direktør Henrik Mielke selvsagt godt tilfreds med oktobers resultat:

- De fem vundne opgaver giver os grund til at være optimistiske efter et år, hvor mange udbud er blevet skubbet som følge af den nye udbudslov og markedet har været trængt. Så de fem sager kommer på et rigtigt godt tidspunkt, hvor vi er i gang med at afslutte flere store projekter og er klar til nye opgaver.

Opgaver for over en halv milliard
Enemærke & Petersen skal nu i gang med at renovere:

- Ellebo – almen boliger i Ballerup - i en storentreprise på 124,6 millioner kr.
- Rækkehusbebyggelsen Tjur- og Tejstgården i Hundige i en totalentreprise på 119,4 millioner kr. I samarbejde med Arkitema og Danakon.
- Rigshospitalets Kollegium i en hovedentreprise på 44,6 millioner kr.
- Ålholm Skole i Valby i en hovedentreprise på 58,7 millioner kr.
- Og sidst, men ikke mindst, nybyggeri og renovering af Sankt Joseph Kloster i København til plejecenter og seniorbofællesskab i en totalentreprise på 186,4 millioner kr. I samarbejde med RUBOW arkitekter og Sweco.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11