23948sdkhjf

Building Green udbygger sin succes

Besøgstallet steg med en tredjedel, og næste år er der to messer på kalenderen.
Da den sjette udgave af Building Green lukkede torsdag sidst på eftermiddagen, havde 7.394 besøgt Forum i løbet af de to messedage.

Det er ny rekord og over 30 procent mere end sidste år. Dette, sammenholdt med et totalt udsolgt udstillerområde, gør dette års messe til den ubetinget største succes til dato.

Ifølge projektleder Sarah Elhauge fra Building Green har de som arrangører oplevet en langt større velvilje og gejst i år – fra partnere, udstillere, talere og ikke mindst de mange besøgende:

- Vi er meget positivt overrasket over det enorme fremmøde vi oplevede på Building Green i år. At over 7.000 personer kiggede forbi siger højt og tydeligt, at folk vil det bæredygtige byggeri, fortæller hun til Building Supply.

Men holdet bag messen hviler ingenlunde på laurbærrene. Tværtimod.

Allerede den 29.-30. marts 2017 afholdes den næste messe, når Building Green for første gang forlader Forum og Frederiksberg for at tage turen over Storebælt til Aarhus, hvor Centralværkstedet danner rammen om den første Building Green Aarhus.

- Vi glæder os til hele to Building Green-afholdelser i 2017. Bæredygtighed er ikke bare en døgnflue, men derimod en dagsorden i branchen, som vil fortsætte med at udfolde sig, siger Sarah Elhauge.

Artiklen er en del af temaet Building Green 2016.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.142