23948sdkhjf

NCC tager hul på ny etape i Aarhus

Første kontorprojekt skyder op på Frederiks Plads
NCC sætter nu gang i første erhvervsbyggeri på Frederiks Plads i Aarhus med et 4.600 kvadratmeter stort ”Company House”, der kommer til at rumme kontorer, café og butikker.

Projektdirektør Frank Skov Jensen fra NCC Property Development glæder sig over, at man, efter store udfordringer i jordbunden , nu endelig kan komme i gang med byggeri – i øvrigt det 18. der opføres efter Company House-konceptet:

- Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi har ventet længere end oprindeligt forudsat på at komme i gang med kontorbyggeriet på Frederiks Plads. Særligt de uforudsete udfordringer omkring fundering på grunden, som nu har fundet sin løsning, har trukket projektet længere ud end planlagt, siger Frank Skov Jensen.

Huset skal stå klar til indflytning ultimo 2018, og udlejningen er i gang. Byggeriet af første etape på Frederiks Plads med boliger og detailhandel har været i gang siden starten af 2015, og det er planen at opføre flere kommercielle byggerier inden for kontor-, leisure- og butikssegmentet.

Frederiks Plads Company House kommer til at rumme godt 4.000 kvadratmeter kontor med tilhørende kantine for husets brugere samt ca. 600 kvadratmeter café og butikker og underjordisk parkering i tre dæk. Projektet certificeres efter DGNB-standarden med karakteren Guld.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156