23948sdkhjf

Tidligere E&P-direktør rykker til Barslund

Og får fast base i Aarhus.
Anette Storm, tidligere direktør Enemærke & Petersens selskab E&P vest, er pr. 1. november 2016 tiltrådt som divisionsdirektør for Baslunds aktiviteter i Vestdanmark.

Den sjællandske entreprenørkoncern åbnede tidligere på året et kontor i Viby ved Aarhus og har siden ledt efter den rette person til at stå i spidsen for afdelingen. Det er nu lykkedes.

I en pressemeddelelse skriver Barslund, at det har været essentielt at finde en kapacitet med stærke lederskabsevner og et stort lokalkendskab. Disse krav opfylder Anette Storm, som har opbygget et stort netværk gennem jobbet som direktør for E&P i Aarhus samt en række bestyrelses- og udvalgsposter, herunder som bestyrelsesmedlem hos Byggesocietetet i Aarhus.

- Med regeringens nedskæringer af offentlige infrastrukturprojekter, især på Sjælland, vil det jyske marked være i endnu større fokus for Barslunds vækststrategi. Med Anette Storms kundeorienterede tilgang og store netværk i det jyske vil Barslund sikre den jyske afdeling et stabilt fodfæste, skriver Barslund i en pressemeddelelse.

Barslund arbejder for øjeblikket på projekter som Det Nye Universitetshospital (DNU) i Skejby, Aarhus Letbane, Viborgvej og Holstebromotorvejen. Virksomheden har for nylig afsluttet en stor apteringsentreprise på den nyåbnede Silkeborgmotorvej.

Med Anette Storm i spidsen er målet at blive en endnu større del af jyske marked og det byggeboom, som Aarhus oplever i disse år.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.188