23948sdkhjf

193 boliger er rejst i Engholmene

NPV når en vigtig milepæl for udviklingen af den nye kanalby Engholmene i Enghave Brygge på tirsdag den 15. november kl. 13.

Her holder NPV rejsegilde for de første 193 boliger. 200 håndværkere, der primært er i gang med den indvendige aptering, er med til fejringen.

Det samme er en lang række af de kommende beboere. NPV har solgt 140 af boligerne i første etape og kan således notere sig en massiv salgssucces for det store projekt.

Byggeriet på Kærholm er tegnet af Gröning Arkitekter og udviklet af NPV. De første flytter ind i foråret 2017.

Arkitekturen er inspireret af de klassiske københavnerkarreer i indre by, hvor enkeltejendommene har forskellige facader. Det skaber en variation i gadebilledet. Der er også anvendt forskellige farver tegl for at bidrage til personlighed og individualitet.

Byggeriet er U- formet med grønt areal i midten og omgivet af promenader og kanaler. Det betyder, at alle boliger ligger ud til vandet.

Casa er totalentreprenør på byggeriet, mens CG Jensen har stået for spunsning og fundament.

NPV står for udviklingen af seks øer i den nye kanalby og skal samlet opføre 700 boliger. Næste etape Myrholm er vej. Her er solgt 78 ud af 129 boliger.
NPV har netop åbnet en færdig prøvebolig i Kærholm-bygningen.

-Det er alt andet lige lettere for købere og kommende beboere at opleve hele indretningen i en sammenhæng, opleve lysindfaldet i forhold til farver og materialer mm. i den nye prøvebolig, siger salgs- og marketingchef Alexander Mottlau, NPV og tilføjer:

-Når du træder ind i prøveboligen kan du konkret se dig, hvordan det bliver at flytte ind og opleve samspillet mellem vandet, udsigten og lejlighedens rum. De store vinduer og den ekstra loftshøjde skaber et fantastisk lys ind i rummene.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078