23948sdkhjf

VIDEO: Se Lidls største butik skyde op på 40 sekunder

Butik i Aabenraa skal sætte standard for kædens butikker.

Torsdag den 10. november slog Lidl dørene op en ny butik i Aabenraa, kædens hidtil største i Danmark.

Butikken med 1.400 kvadratmeter salgsareal er bygget med afsæt i et nyt design, der skal sætte standarden for alle Lidls fremtidige butiksåbninger og renoveringer.

Foruden at skabe den bedst mulige indkøbsoplevelse har Lidl i udviklingen af det nye design haft et stort fokus på energi og miljø.

Således har butikken 620 kvadratmeter solceller på taget, hvilket vil dække omkring en tredjedel af butikkens behov. Butikken oplyses af LED-spot, og 100 procent af overskudsvarmen fra nedkølingen af kølemontre og frostbokse genanvendes til at opvarme butikslokalet. Uden for butikken finder man både ladestandere til elcykler og elbiler.

- Vi er meget stolte af den nye butik her i Aabenraa. Det er startskuddet på udrulningen af vores nyeste butikskoncept, og vi har i den grad hævet barren og sat en helt ny standard for lavprisbutikker, der ikke før er set i Danmark. Den nye butik er designet til at imødekomme behovene hos den moderne forbruger, sagde udviklings- og ejendomsdirektør Mads T. Nielsen fra Lidl Danmark i forbindelse med åbningen.

Læs mere om: Lidl
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093