23948sdkhjf

Give Stålspær går til stålet på DTU

Leverer for ottende gang en konstruktion til DTU – denne gang til 200 nye kollegieboliger på DTU’s campus i Lyngby.

Der er gang i byggeriet hos DTU, både på campus i Lyngby og Roskilde.

Inden for de seneste to år har Give Stålspær leveret hele otte gange på de forskellige byggerier, som er en del af den omfattende investering, DTU foretager i disse år for at udvikle universitetet og dets infrastruktur.

Det skriver Give Stålspær i en pressemeddelelse.

- Når vi bliver valgt endnu engang til at levere til DTU, så er det ikke kun, fordi prisen er konkurrencedygtig. Vores projektstyring og leveringsevne er altafgørende i projekter som disse og derfor også en vigtig del af vores Best in Class-strategi. Pris kombineret med en stærk projektstyring og høj leveringsevne er nemlig afgørende faktorer for store offentlige byggerier som dette, siger Teil Bechmann, Give Stålspær.

Projektstyringen er særlig vigtigt på DTU, da der bygges tæt på andre bygninger, som bruges til forskning og undervisning. Derfor kræver monteringen stor respekt for omgivelserne. For eksempel indeholder nabobygningen ekstremt følsomme og påvirkelige elektromikroskoper til forskning inden for elektromikroskopi. 

Kollegiet opføres på DTU’s campus i Lyngby på hjørnet af Lundtoftevej og Anker Egelunds Vej med H-Kollegie Fonden som bygherre. De nye kollegieboliger er støttet af Hempel Fonden med 130 mio. kr. – den største enedonation i fondens historie.

Boligerne er organiseret i tre klynger, der hver især består af to bygninger med 12 og 13 boliger i henholdsvis to og tre etager.

Kollegiet skal være bolig for både danske og udenlandske DTU-studerende og vil stå klar til studiestart i efteråret 2017. B. Nygaard Sørensen er totalentreprenør på projektet.

/he/

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109