23948sdkhjf

Nordjysk smedevirksomhed konkurs

Skifteretten i Aalborg har afsagt konkursdekret over Peis Maskinfabrik. Den nordjyske smedevirksomhed har rødder helt tilbage til 1974.

Produktionen omhandlede blandt andet vejudstyr som autoværn, broværn og støjsikring, men også stålkonstuktioner i mere generel forstand samt maskinbygning.

- Konkursdekretet blev afsagt tirsdag eftermiddag, og vi er ved at danne os et overblik over virksomheden, fortæller kurator Hanne Bruun Jacobsen fra Advodan til Building Supply.

Hun forklarer videre, at virksomhedens drift er indstillet, og medarbejderne dermed sendt hjem.

- Den nuværende ejerkreds er ikke i stand til at føre det videre, så jeg skal ud og finde en potentiel køber, siger hun.

Peis Maskinfabrik afleverede regnskab for 2015/2016 for godt to måneder siden. Det viste et underskud før skat på 8,5 mio. kr., og ved regnskabsårets udgang var egenkapitalen på blot 110.021 kr.

Det utilfredsstillende resultat begrundede virksomhedens ledelse blandt andet med en generel nedgang i aktivitetsniveauet samt enkeltstående kundeforhold. Der var dog forventning om et positivt resultat i 2016/2017.

- Selskabets ordrebeholdning vedrørende 2016/2017 er således meget tilfredsstillende og efter regnskabsårets udløb er der sket en væsentlig kapacitetstilpasning, ligesom der ved investeringer er skabt den fornødne forudsætning for, at den forventede omsætning kan gennemføres med det reducerede personale, skrev Peis Maskinfabrik i sit årsregnskab.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109