23948sdkhjf

Lindpro etablerer en ny sektion

Lindpro har udnævnt 29-årige Lars Küster til chef for den nyetablerede Sektion Syd, der får ansvaret for samtlige afdelinger og teknikcentre inden for installation og service.

Etableringen af den nye sektion er en direkte konsekvens af Lindpros strategi ”ét Lindpro”, der har som mål at udnytte synergier og kompetencer på tværs af lokationer.

- Vi er meget glade for, at Lars Küster vil påtage sig opgaven. Lars kommer fra en stilling som sektionschef for Jylland Vest, og med hans forretningsmæssige tilgang, faglighed, engagement og allerede store erfaring til trods for hans unge alder, har vi stor tiltro til, at han kan løfte opgaven, siger divisionsdirektør Henrik Blaabjerg.

Lars Küster har skabt en lynkarriere hos Lindpro, og den nyudnævnte sektionschef mener selv, at Lindpro er det helt rigtige sted for unge med drive og gå-på mod.

- Der er højt til loftet og mulighederne mange for dem, der vil og kan, siger han.

Den nye Sektion Syd kommer til at omfatte Esbjerg, Bramming, Aabenraa, Fredericia, Vejle, Kolding og Horsens. Lindpro vil i fremtiden betjene sine jyske kunder inden for installation og service fra de to sektioner i Nord og Syd. Sektion Nord, som omfatter Aarhus, Silkeborg, Viborg og Aalborg, fortsætter under ledelse af John Lind.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.316