23948sdkhjf

Solar vinder kolossal logistikopgave

Én million elmålere i Storkøbenhavn står foran en udskiftning.

Når borgerne i en million husstande i Storkøbenhavn i fremtiden skal afregne deres elforbrug via en ny intelligent elmåler, har Solar haft en vigtig finger med i spillet.

Over de næste tre år står Solar således for den store logistikopgave, der er forbundet med at forsyne de mange hjem med en ny elmåler.

Kamstrup producerer elmålerne for Dong Energys eldistributionsselskab Radius og har valgt Solar til at stå for logistikdelen.

Opgaven består i at indlagre, plukke, pakke og distribuere elmålere og øvrige projektvarer til omkring 120 montørbiler fra Nordic Meter Replacement (NMR) og Eltel, som er de udførende for Radius.

Derudover spiller returelementet en stor rolle i forhold til miljøet. Solar har ansvar for at returnere de tilsvarende en million gamle målere til sortering og oplagring for test eller genindvinding.

Distributionen foregår som natlevering, så montørerne kan indlede dagens målerudskiftninger med alle materialer i bilen, som samtidig er ryddet for gamle målere. I dagtimerne vil Solars Fastbox-koncept og Fastboxcenter Øst være et afgørende sikkerhedsberedskab til at sikre, at dagens montageplan gennemføres.

- Hvis den enkelte montør står ude hos borgeren og konstaterer, at den gamle elmåler er en anden, end han har fået oplyst, er der sørget for en plan B. Så kan han benytte vores leveringsservice og blot bestille en Fastbox på sin mobil eller tablet. Så sørger vi for at efterkomme hans akutte behov, fortæller regionsdirektør Kurt Storgaard fra Solar Danmark.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125