23948sdkhjf

Nu satser E&P også på nybyggeri

Og føjer boliger for 300 millioner til ordrebogen.

Enemærke & Petersen (E&P) er blandt landets førende entreprenørvirksomheder, når det kommer til renovering af almene boliger.

Men Ringsted-entreprenøren har også ambitioner om at styrke sin position på markedet for nybyggeri af boliger og har netop landet en stor nybyg-opgave i Herlev.

Det er projektudvikleren ELF Development, der har valgt E&P som entreprenør på byggeriet af Den Grønne Fatning, som kommer til at bestå af 37 ejerboliger samt 162 familieboliger og 45 ungdomsboliger til udlejning.

Projektet er tegnet af Mangor & Nagel med Norconsult som rådgivende ingeniør og omfatter i alt 26.000 kvadratmeter.

- Vores renoveringsprojekter giver et godt afsæt for at gå ind i nybyggeri, siger administrerende direktør Henrik Mielke.

Det er ikke mindst erfaringen med beboerkommunikation og en omfattende egenproduktion, der skal sikre E&P en større del af markedet for nybyggeri, og Henrik Mielke er godt tilfreds med den foreløbige udvikling:

- Ved udgangen af 2016 har vi nået de første milepæle. I forrige uge holdt vi rejsegilde på vores boliger på Carlsberg og i denne uge har vi så underskrevet kontrakten for Den Grønne Fatning, og der arbejdes på at lukke endnu en stor boligopgave i det nye år, fortæller han.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109