23948sdkhjf

Greve-entreprenør henter tidligere NCC-direktør til bestyrelsespost

LM Byg A/S har styrket sin bestyrelse med en stærk erhvervsprofil i skikkelse af 55-årige Christian Herskind.

Han kommer til den fremadstormende Greve-virksomhed med stor erfaring fra byggebranchen.

CV’et tæller blandt andet otte år som koncerndirektør i NCC Construction Danmark. Siden 2008 har han arbejdet som administrerende direktør i Refshaleøens Holding, der står for at udvikle Refshaleøen til en ny bydel i København.

- Jeg har gennem de sidste år – som mange andre – fulgt LM Byg A/S’ imponerende succes med at specialisere sig i råhusbyggeri. Det er en ambitiøs virksomhed med et stort potentiale, siger Christian Herskind i en pressemeddelelse.

LM Bygs bestyrelse består herefter af bestyrelsesformand Lars-Christian Brask samt bestyrelsesmedlemmerne Flemming Kragh Hansen, Christian Herskind og indehaver Carsten Mindegaard.

Foruden bestyrelsesposten i LM Byg har Christian Herskind plads i bestyrelser hos flere fremtrædende virksomheder; heriblandt Orbicon, Skako, Mannaz, Nordsøfonden og Associated Danish Ports. Han er oprindeligt uddannet cand.jur. fra Københavns Universitet og har en LL.M. i International Business Transactions fra University of London. Han er en af tre danske oberster af reserven og Ridder af Dannebrog.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156