23948sdkhjf

Bricks skal bygge boliger og erhverv i Aarhus Ø.

Ejendomsudvikleren vinder konkurrence med spektakulært projekt.

Bricks har netop vundet et kommunalt udbud om et bolig- og erhvervsprojekt med en central og attraktiv placering i den ny bydel Aarhus Ø.

"Nicolinehus", som projektet er døbt, er udviklet i samarbejde med Aart Architetcs og skal være med til at skabe en ny, stærk midtbypuls, der danner bro mellem havnebydelen og det centrale Aarhus.

Ifølge medejer og direktør i Bricks, Martin Busk, bliver Nicolinehus et højkvalitetsbyggeri i både arkitektonisk og materialemæssig forstand.

Projektet omfatter omfatter som udgangspunkt cirka 40.000 kvadratmeter fordelt på to karéer i varierende højde op til 17 etager. Den endelige størrelse fastlægges i samarbejde med Aarhus Kommune.

Stueetagen i den terrasserende bygningsstruktur åbner sig mod omverdenen med caféer, livsstilsbutikker, spisesteder og dagligvarebutikker. Det samme gør gårdhaverne, der er inspireret af midtbyens gamle karréer.

- Nicolinehus er med alle sine udadvendte tilbud skabt til at fremelske liv og puls - det trænger Aarhus Ø virkeligt til, siger Martin Busk.

Bricks har også en plan om at skabe en grøn havnelund i området mellem Nicolinehus og lystbådehavnen, ligesom virksomheden vil arbejde for, at Aarhus Ø får et sammenhængende strøg langs lystbådehavnen.

Det nye projekt vil medvirke til at færdiggøre området omkring Bassin 7.

Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11