23948sdkhjf

Nyt sundhedshus til en kvart milliard

Politikere giver grønt lys til 13.000 kvadratmeter sundhedshus i Helsingør.

Et enigt byråd i Helsingør Kommune har besluttet, at kommunens nye sundhedshus skal placeres i området ved Prøvestenscentret.

Det nye sundhedshus skal efter planen stå færdigt i 2021 til en samlet pris på 250 millioner kroner.

- Det har været en topprioritet for mig og det øvrige byråd, at vi får et sundhedshus, der matcher kravene til fremtidens sundhedsvæsen. Derfor er jeg også glad for, at vi nu har truffet en beslutning, der gør, at borgerne i Helsingør Kommune får et moderne sundhedshus, der samtidig holder sig inden for det budget, vi tidligere har vedtaget i byrådet, siger borgmester i Helsingør Kommune, Benedikte Kiær, i en pressemeddelelse.

Sundhedshuset kommer til at indeholde en bred vifte af sundhedstilbud til borgerne. Blandt andet kommunens rehabilitering- og træningscenter, akutklinik, ambulatorier, døgnforløbspladser, ligesom eksempelvis praktiserende- og speciallæger samt fysioterapeuter får mulighed for at blive tilknyttet det nye fælles sundhedshus.

Efter planen skal der i løbet af foråret afholdes en række fælles workshops, hvor ledere og det sundhedsfaglige personale, der skal bruge huset, mødes og drøfter ønsker og behov, så det kan blive tænkt ind i det endelige byggeri.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125