23948sdkhjf

Lindpro ansætter ny topchef

Det bliver Claus Fibiger, som skal stå i spidsen for teknikentreprenøren Lindpros nye strategiske initiativer.

Claus Fibiger tiltræder således den 1. april 2017 som ny adm. direktør hos den MT Højgaard-ejede teknikentreprenør.

Han kommer fra en stilling som kommerciel direktør for servicevirksomheden Coor Danmark og har siden 2008 været en del af den danske direktion i Coor.

Gennem de seneste år har Lindpro gennemgået en strategisk transformation fra traditionel el-installationsvirksomhed til totalleverandør af tekniske løsninger af enhver kompleksitet.

Samtidig står Lindpro over for at skulle søsætte nye strategiske initiativer, hvor det bærende element er et mere entydigt fokus på de to kerneområder, service og entreprise.

- Det glæder mig meget, at Claus Fibiger har takket ja til stillingen som ny adm. direktør i Lindpro. Claus er den ideelle kandidat til at videreføre vores strategiske udvikling, da han har solid erfaring fra Coor og Ernst & Young, der er projekt- og servicedrevne virksomheder. Her har Claus i en årrække skabt stærke resultater gennem kundeorienteret vækst og forretningsudvikling, siger Lindpros bestyrelsesformand, Jørgen Nicolajsen, i en pressemeddelelse.

Topchef gik til konkurrenten

Jørgen Nicolaisen har været konstitueret adm. direktør i Lindpro A/S siden midten af oktober, da Lindpros hidtidige topchef Peter Kaas Hammer blev ny adm. direktør hos landets største teknikentreprenør Kemp & Lauritzen A/S .

- Jeg ser frem til samarbejdet med de mange dygtige mennesker i Lindpro. Jeg kender Lindpro som en professionel virksomhed med et godt fundament og en klar vision, og man er langt i processen med at definere videre strategiske initiativer. Mit bidrag bliver at sikre udvikling og implementering af disse initiativer med fokus på kunden og forretningen, udtaler Claus Fibiger.

Lindpro har omkring 1000 medarbejdere og har afdelinger over hele Danmark samt datterselskabet Arssarnerit i Grønland.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11