23948sdkhjf

Walk-in-closet til VVS-montører

John Jensen VVS indretter stort prøverum og ’web-shop’ for arbejdstøj i samarbejde med Sanistål
Tilgængelighed, service og administrative lettelser.

Det er kodeordene i et nyt webbaseret koncept for arbejdstøj i John Jensen VVS – et koncept, hvor montørerne i fred og ro kan ”shoppe” arbejdstøj, finde den rigtige størrelse og døgnet rundt bestille det, de mangler via internettet.

- Reelt har vi i et tidligere baderum indrettet en hel butik med arbejdstøj til vores montører, fortæller Jeanette Skov, der i tæt samarbejde med medarbejderne og leverandøren har været primus motor i udviklingen af montørernes nye walk-in-closet og web-butik.

Jeanette Skov, der hidtil har stået for traditionel udlevering og styring af virksomhedens arbejdstøj, tilføjer, at den nye webbutik skal sikre en mere effektiv, administrativ håndtering af virksomhedens tilbud om gratis arbejdstøj til medarbejderne ude i marken.

- Samtidig giver det nye web-baserede koncept medarbejderne frihed til via nettet når som helst at vælge, ”købe” og bestille nyt arbejdstøj, ligesom medarbejderne, der har været med til at vælge sortiment og indretning af vores nye walk-in-closet, får nye individuelle muligheder for at vælge i hele sortimentet og sikre sig, at de altid får den rigtige størrelse, siger Jeanette Skov.

Når medarbejderen har fundet den rigtige størrelse og gennemført deres bestilling online, husker webshoppen størrelsen til næste gang, og arbejdstøjet kan hentes i firmaet efter et par arbejdsdage.

Mestertidende.dk
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.284