23948sdkhjf

Aarsleff udvider terminalbygning

En 4.000 kvadratmeter stor udvidelse af Terminal 2 i Københavns Lufthavn er netop igangsat.

Per Aarsleff A/S har netop taget fat på en større ombygning og udvidelse i Københavns Lufthavn.

Frem mod sommeren 2018 skal Aarsleff i totalentreprise opføre cirka 4.000 nye kvadratmeter i den vestlige del af Terminal 2 mellem Finger A og Finger B.

Ombygningen er fordelt på to etager, og udvidelsen sker, alt imens lufthavnen opretholder sin daglige drift.

- Fordi vi skal arbejde i et miljø med mange lufthavnsrelaterede driftsaktiviteter døgnet rundt, så vil det kræve nøje planlægning og løbende koordinering med de øvrige interessenter og brugere, siger Christian Spang-Thomsen, der er afdelingsingeniør hos Aarsleff.

Totalentreprisen omfatter projektering og udførelse af råhus, kerner, hovedinstallationer, facader, tag, terminallofter, sammenbygning med Finger A, Finger B og Terminal 2, ny supportbygning samt indskudte etagearealer.

Fokus i udvidelsen er på at skabe et større flowareal og dermed bedre muligheder for at håndtere den øgede passagertilvækst samt øge det kommercielle areal, hvor Copenhagen Airport Shopping Center ligger.

Aarsleff udfører jordarbejde, ledningsomlægning, beton og installationsarbejder i egenproduktion og har tilknyttet Moe som ingeniørrådgiver og Vilhelm Lauritzen som arkitekt.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08