23948sdkhjf

Skou Gruppen indstiller vækstjagt

Skou Gruppen har netop offentliggjort et regnskab for regnskabsåret 2015/16 med en omsætning på 326 mio. kr. og et resultat på 18, 5 mio. kr.

Hørsholm-entreprenøren har dermed øget omsætningen med 22 procent i forhold til det foregående regnskabsår, men det har ikke været et mål i sig selv, erklærer adm. direktør Martin Skou Heidemann, som i stedet fokuserer på, at overskudsgraden for andet år i træk lever op til det forventede:

- Selvom vores arbejde og omsætning er vokset meget på kort tid, og hele organisationen tilsvarende har arbejdet på højtryk, har vi holdt fast i en flot bundlinje med en overskudsgrad på over fem procent. Det er jeg oprigtigt stolt af

Flere serviceaftaler
Ifølge Skou Gruppens direktør, Martin Skou Heidemann, har virksomheden for alvor fået konsolideret sit navn og kompetencer inden for vedligeholdelse af bygninger og komplicerede renoveringsopgaver. Det har fået omsætning og resultat til at vokse endnu en gang.

- Vi har fået flere serviceaftaler i dette regnskabsår. Der er flere og flere i markedet, der kender Skou Gruppen, og flere af den type af byggerier, som vi er gode til, har været i udbud. Vi har løst komplicerede byggesager godt, og det har været selvforstærkende og givet os mere arbejde, forklarer Martin Skou Heidemann.

I perioden har Skou Gruppen fx afsluttet en totalentreprise på Gentofte Hospital, hvor opgaven var aptering af bygning D1 på hospitalet. Desuden har Skou Gruppen vundet flere nye sager, hvor gamle, historiske bygninger skal renoveres, fx Amaliegaarden og Københavns Museum.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109