23948sdkhjf

Ny projektdirektør i Køge Kyst

Projektchef træder op i hierakiet.

Tove Skrumsager Frederiksen, der siden efteråret 2015 har været projektchef i Køge Kyst med særligt ansvar for byggeri og anlæg, tiltræder pr. 1. april 2017 stillingen som projektdirektør.

På posten afløser hun Jes Møller, der efter eget ønske stopper som projektdirektør og fremover vil varetage udvalgte opgaver i Køge Kyst som projektchef, herunder salg af byggegrunde og dialog med de virksomheder, der skal afvikle deres aktiviteter på Søndre Havn for at give plads til byudviklingen..

Tove Skrumsager Frederiksen, der er uddannet civilingeniør fra DTU, 1995, har bred erfaring som leder hos offentlige myndigheder og offentlige selskaber. Hun har desuden haft ledelsesansvar for store anlægsprojekter og for by- og trafikplanlægning – bl.a. forberedelse af letbanen på Ring 3, fuldautomatiske p-anlæg i Københavns Kommune samt planlægning og anlæg af Amager Strand.

I 2008-11 var hun ansat i Køge Kommune, først som drifts- og anlægschef, dernæst som konstitueret teknisk direktør og endelig som chef for kommunens Ejendomscenter. Foruden sin ingeniøruddannelse har Tove Skrumsager Frederiksen en master i organisationspsykologi fra RUC.

Når Tove Skrumsager Frederiksen overtager posten som projektdirektør pr. 1. april, overtager hun samtidig ledelsen af projektsekretariatet på Havnen 39 i Køge og kommer til at referere til projektets bestyrelse med Steen Winther-Petersen som ny formand og repræsentanter for projektets to ejere, Køge Kommune og Realdania By & Byg.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096