23948sdkhjf

Syv eksperter er Atkins’ nye Aarhus-satsning

Med ansættelsen af syv eksperter inden for vandløb, vådområder og naturgenopretning fordobler Atkins Danmark med ét slag sin specialafdeling for miljø- og klimarådgivning.

De nyansatte, som alle kommer fra en tidligere ansættelse i Alectia, bliver primært tilknyttet Atkins’ kontor i Aarhus.

- Vi har gennem et stykke tid søgt efter de rette profiler til at udvide vores miljø- og klimaafdeling og har nu været så heldige, at vi nu har kunnet ansætte en større gruppe af medarbejdere på én gang, siger afdelingschef Anders Kaas fra Atkins Danmark i en pressemeddelelse.

Hensigten med de nye ansættelser er at imødekomme efterspørgslen fra kommuner, statslige myndigheder og forsyningsselskaber på rådgivning og løsning af miljørelaterede opgaver. Det drejer sig blandt andet om genslyngning af vandløb og etablering af vådområder og lavbundsområder.

- Denne type opgaver kommer der nok til at være flere af med baggrund i de krav, der stilles til kommunerne om at sikre god økologisk tilstand i vandmiljøet. I tillæg til disse opgaver skal den nye gruppe også bidrage til at løse opgaver på Atkins’ øvrige områder inden for miljø- og klimarådgivning, siger den nye gruppeleder Rasmus Bang.

Atkins i Danmark har i alt 450 ansatte, som arbejder fra kontorer i København, Aarhus, Horsens og Esbjerg. På globalt plan tæller koncernen over 18.000 medarbejdere.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094