23948sdkhjf

Hoteltårn på 54 meter

Lundgaard og Tranberg er arkitekten bag projekt med hotellejligheder i 16 etager, som skyder op på Østerbro i København.

Medio 2018 øger Charlottehaven på Østerbro i København sin kapacitet 37 nye hotellejligheder fordelt på 3.151 kvadratmeter.

Projektet, der er tegnet af Lundgaard og Tranberg med Cowi er rådgivende ingeniør, består af et byhus i fem etager med facade i gadelinje samt en tårnbygning, der tilbagetrukket fra gaden rejser sig i 16 etager. 

- Det meget slanke tårn kommer på en elegant måde til at færdiggøre karréen på Hjørringgade med en iøjnefaldende bygning af høj kvalitet, der blandt andet kan fungere som vartegn for knudepunktet omkring Nordhavn Station, skriver Charlottehaven i en pressemeddelelse.

Byggeriet kommer ikke kun til at rage højt i vejret. Via 140 meter dybe boringer i undergrunden bliver bygningen nemlig selvforsynende, for så vidt angår opvarmning, køling og forbrug. Eventuel overskydende energi anvendes til at opvarme poolen i det eksisterende Charlottehaven.

Øverste del af tagterrassen er desuden beklædt med solceller, som skal lave energi til at drive varmen rundt i huset.

Kommenter artiklen (2)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094