23948sdkhjf

Vedbæk-firma kører næste generation i stilling

Fire nye partnere er første skridt på vejen mod et generationsskifte.

Bunch Bygningsfysik, der har specialiseret sig i projektgranskning og udbedring af byggeskader, har udnævnt fire medarbejdere til partnere.

De fire nye partnere er Per Bo Larsen, Svante Emtoft, Jonas Kolbe og Bjørn Malskær. De har arbejdet sammen i en årrække og har hver især forskellige baggrunde og spidskompetencer inden for blandt andet træ-, tyndplade- og tagkonstruktioner, facader, statik, fugt, varmeteori, skimmelsvamp og miljøfarlige stoffer.

Ifølge direktør og grundlægger Tommy Bunch-Nielsen, som hidtil har været eneejer, har det længe ligget i kortene, at der skulle etableres et partnerskab for at styrke og fremtidssikre Bunch Bygningsfysik.

- Jeg vil gerne holde på ekspertisen i virksomheden og er glad for at få en yngre generation af byggetekniske specialister med i ejerkredsen, så vi fortsat kan sikre de danske byggerier og levere bygbare og totaløkonomiske løsninger, siger Tommy Bunch-Nielsen.

Udnævnelserne er starten på et nyt markant kapitel for Bunch Bygningsfysik, som dermed tager det første skridt mod et generationsskifte. Og for de fire nye partnere er det et stort skulderklap at blive en del af ledelsen:

- Det er rigtig rart at blive anerkendt for sine kompetencer og sit arbejde, og det giver noget ekstra motivation at få ejerskab og blive mere involveret i den virksomhed, man arbejder i, siger Jonas Kolbe, der til sommer afslutter en masteruddannelse i Bygningsfysik fra Statens Byggeforskningsinstitut.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096