23948sdkhjf

Intego udvider med ny afdeling

Nakskov bliver det næste kryds på landkortet for Intego, som er i fuld gang med at klargøre lokalerne til åbning af sin 12. afdeling.

Udvidelsen er en konsekvens af øget efterspørgsel på kompetencer inden for el-teknik, mekanik og automation i Lolland-Falster-området.

En installatør i vækst

Intego har siden sin etablering i 2007 udviklet sig til en landsdækkende teknisk servicepartner med over 600 medarbejdere fordelt på 12 afdelinger.

Virksomheden med hovedsæde i Aalborg omsatte i 2016 for over 540 millioner kroner. Målsætningen for de kommende år er at vokse 5-10 procent årligt og på sigt at øge indtjeningen til 6 % af omsætningen.

Læs mere i artiklen:
Intego tager et markant væksthop

- Gennem de seneste år, har vi udvidet vores samarbejde med flere industrikunder på Lolland, hvor vi primært har kørt fra vores afdeling i Odense. Nu rykker vi ind i nye lokaler i Nakskov for at styrke vores eksisterende samarbejdsrelationer og etablere kontakt til nye kunder på Lolland, siger serviceleder John Sindholm.

Han er udpeget til at stå i spidsen for den nye afdeling og vil i løbet af kort tid flytte fra Odense til Nakskov sammen med fire elektrikere.

På kundelisten får Nakskov-afdelingen blandt andet Nordens største producent af hvidt sukker, Nordic Sugar, hvor Intego har stået for at holde produktionsanlægget stabilt gennem de sidste fire år. Afdelingen overtager også eksisterende kunder i Rødby og Nykøbing Faster.

- Jeg ser frem til, at vi rykker ind i de nye lokaler. Jo tættere vi er på vores industrikunder, des hurtigere og mere effektivt kan vi løfte de udfordringer, der opstår i deres produktionsanlæg, siger John Sindholm.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109