23948sdkhjf

Dominus etablerer nyt forretningsområde

Erfaren el-installatør skal positionere virksomheden inden for brandsikring.

Med ansættelsen af 49-årige Claus Brodersen går Dominus A/S nu ind på området for automatisk brandventilation (ABV), og overtryksventilering (OTV).

Virksomheden med afdelinger i seks byer landet over blev ABV-certificeret 1. februar og har dermed føjet endnu et forretningsområde til paletten, som i forvejen tæller en lang række af løsninger inden for styringssystemer til lys, køl, varme og ventilation.

Claus Brodersen er uddannet el-installatør og har de seneste 20 år været i branchen. De sidste fem år har han arbejdet som projektleder specifikt med ABV og OTV.

Han er hos Dominus blevet ansat som tværfaglig chef for den nye afdeling, der skal varetage opgaverne omkring røgventilation, brandventilation, overtryksventilation og p-kælderventilation.

- For nogle år siden kom der lovkrav om, at man skal være certificeret for at servicere ABV-anlæg. Både som virksomhed og som medarbejder. Reglerne for certificering er strenge. Blandt andet skal man hvert år kunne dokumentere, at man stadig har den fornødne viden, siger Claus Brodersen.

Han forklarer, at det, for byggerier opført efter august 2014, er et krav, at samtlige anlæg til brandventilation skal projekteres, installeres, serviceres og ombygges af en godkendt og certificeret ABV-installatør.

Lovkravene omkring brandsikring medfører, at det er et område i vækst. Og Claus Brodersen forventer da også, at afdelingen, der fysisk har hjemme på Dominus’ Odense-kontor, vil vokse i løbet af det næste stykke tid.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109