23948sdkhjf

Boligudvikler udstikker ny kurs

Hjem A/S skal skære i lønudgifterne og derfor fratræder to af firmaets direktører, mens ejer og bestyrelsesformand, Knud B. Troelsen, har indsat sig selv som administrerende direktør.
Herning-virksomheden Hjem A/S - der opfører og sælger familieboliger - skal spare på lønkronerne, og derfor er to af firmaets direktører nu forsvundet fra direktionsgangen:

- To af firmaets tre direktører er fratrådt, og jeg har sat mig selv ind som administrerende direktør, siger ejer Knud B. Troelsen til Herning Folkeblad og understreger, at fratrædelserne sker i fuld overensstemmelse med de to nu forhenværende direktører:

- Gunnar ( Ottosen, produktionsdirektør, red. ) er en ældre herre, som faktisk havde planlagt at holde tidligere. Og Torben ( Andersen, administrerende direktør, red. ) er stadig tilknyttet med nogle salgsopgaver. Der var bare ikke længere plads til så mange direktørlønninger, konstaterer Knud B. Troelsen.

Knud B. Troelsen grundlagde i 1983 køkkenfirmaet Kvik, mens Hjem A/S er etableret i 2002.

52 rækkehuse til Odense
Den nye direktør kan glæde sig over en flyvende start i sit nye arbejde. Således har firmaet netop vundet en licitation på 52 rækkehuse i Odense:

- De nye huse er klublejligheder. Det er kundespecifikke huse, som udefra ligner det, man kender fra Hjem-husene. Men de er i to etager, siger Knud B. Troelsen og forklarer, at husene skal leveres fra maj og frem.

Hjem A/S realiserede i 2007 et overskud før skat på 3,3 mio. kroner. I 2006 lød det tilsvarende resultat på 10,8 mio.

Kilde: Herning Folkeblad

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125