23948sdkhjf

Raunstrup udnævner byggeri-direktør

Raunstrup har pr. 1. marts 2017 udnævnt Carsten Mikkelsen til direktør for aktiviteterne i Raunstrup Byggeri.

Han har hidtil været chef for virksomhedens tilbuds- og kalkulationsafdeling og bliver nu ansvarlig for Raunstrups landsdækkende tømrer- og entrepriseaktiviteter med cirka 200 medarbejdere.

Udnævnelsen er et udtryk for, at Raunstrup, trods flere års markant vækst, fortsat har et højt ambitionsniveau, der skal indfries.

- Vores ordrebeholdning er på niveau med sidste år, men efter flere år med konstant vækst har vi gearet vores organisation til mere. Vi har en meget spændende pipeline og jeg håber og tror på, at en del af de projekter, vi har arbejdet med igennem længere tid, bliver til ordrer, siger adm. direktør Søren Kristensen.

En af Carsten Mikkelsens primære opgaver som byggeri-direktør bliver at effektivisere Raunstrups byggeprojekter i samarbejde med divisionsdirektørerne. Det er en opgave, han ser frem til:

- Det kræver tilstedeværelse ude i vores afdelinger og i markedet, og jeg glæder mig til at komme rundt i virksomheden og møde udfordringerne dér, hvor de opstår, siger han.

Carsten Mikkelsen er 45 år, udannet tømrer og diplomingeniør, og har 19 års erfaring fra entreprenørbranchen.

Om Raunstrup

Virksomheden er grundlagt i 1967 af Ove Glerup som Raunstrup Tømrer- og Snedkerforretning i Raunstrup, syd for Løgstør.

I dag beskæftiger Raunstrup cirka 300 ansatte fordelt på afdelinger i Aarhus (hovedsæde), Randers, Silkeborg, Vejle, Odense og København.

Opgaverne spænder fra hoved- og totalentrepriser til tømrerarbejde og bygningsserviceopgaver.

Raunstrup A/S øgede i 2015/16 sit resultat før skat fra 7,4 til 11,8 millioner kroner.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11