23948sdkhjf

5E Byg skal opføre boliger i ny Odense-bydel

Håndboldklub går ind i byggebranchen, og det skaber arbejde til lokal entreprenør.

Aktionærerne bag håndboldklubben HC Odense købte sidste år en byggegrund i Cortex Park med henblik på at opføre boliger til en samlet projektsum på cirka 150 millioner kroner.

Nu kan HC Odense offentliggøre, at det bliver 5E Byg, der skal udføre totalentreprisen på første etape af byggeriet, skriver Fyens Stiftstidende.

Administrerende direktør Per Jørgensen fra 5E Byg er aktionær i HC Odense og sidder som næstformand i klubbens bestyrelse.

Oprindeligt var det planen at opføre 7.500 kvadratmeter, men HC Odense har fået mulighed for at købe en nabogrund, og derfor udvides projektet med 3.000 kvadratmeter.

Første spadestik til etape et tages omkring påske i år. Der bliver tale om 100 private udlejningsboliger fordelt på cirka 7.500 kvadratmeter, som skal stå færdige i sommeren 2018. Senere følger etape to med 60 ungdomsboliger, som HC Odense har fået kommunal støtte til at opføre i  samarbejde med et almennyttigt boligselskab.

Ungdomsboligerne, der ventes færdige omkring slutningen af 2018, fylder dog ikke hele grunden ud, og derfor kan det samlede projekt muligvis vokse yderligere.

- De 60 ungdomsboliger er nu en del af etape to, og så må vi se, hvad der skal ske med de sidste kvadratmeter, siger bestyrelsesformand Jørn Bonnesen til Fyens Stiftstidende.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094