23948sdkhjf

Chef forlader Håndværksrådet med øjeblikkelig virkning

Rådets politiske chef Frank Korsholm er fratrådt uden at have andet job på hånden
Lederen af Håndværksrådets politiske afdeling gennem de seneste seks år, Frank Korsholm, er fratrådt med øjeblikkelig virkning.

Det bekræfter Håndværksrådets kommunikationschef Frederik Faurby, der selv er konstitueret som afdelingschef, indtil man finder ud af, hvad der nu skal ske.

Han ønsker ikke at udtale sig yderligere om sagen.

Heller ikke Frank Korsholm vil udtale sig, men skriver på sin faceprofil, at han stopper i Håndværksrådet og søger nye udfordringer indenfor kommunikation, politikudvikling, journalistik og rådgivning. Korsholm tegnede rådet udadtil i mange politiske sager.

Frank Korsholm var i perioden fra 2003 til 2010 pressechef for Det Konservative Folkeparti og rådgiver for partiformand Bendt Bendtsen. Han har også været personlig rådgiver for den tidligere konservative sundhedsminister Jakob Axel Nielsen. Tidligere har Korsholm været økonomisk journalist og politisk redaktør på Dagbladet Børsen i 11 år.

Fornyelsesproces i gang
Så vidt www.idag.dk erfarer, har der igennem længere tid været en proces i gang i rådet om rådets fornyelse.

Bl.a. indgår det i overvejelserne om rådet skal skifte navn, ligesom rådets bestyrelse og medlemskreds ønsker større synlighed og mere markant interessevaretagelse.

Det er stor konkurrence om at repræsentere de mindre og mellemstore virksomheder, og her er Håndværksrådet igennem de senere år kommet under stigende pres.

Rådet har ingen direkte virksomhedsmedlemskaber, men finansieres af medlemsorganisationer som Dansk Håndværk, ”Arbejdsgiverne” (Tidligere DS Håndværk og Industri) og Malermestrene.

I de senere år har Bagermestrene og Slagtermestrene forladt rådet.

Rådets nuværende direktør er Ane Buch. Hun blev udnævnt i 2009 og var vicedirektør fra 2001.

Hun afløste Paul Mollerup, der efter en ret kort periode i rådet, blev direktør for Danske Advokater.


Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109