23948sdkhjf

JJW-partner fratræder

Lars Birn Lindeberg er ikke længere en del af partnerkredsen i JJW Arkitekter.

Efter otte år som partner ønsker Lars Birn Lindeberg at bruge mere tid med familien og på at forfølge personlige drømme.

Han er derfor fratrådt sin stilling som leder af tegnestuens afdeling for læring og kultur med virkning fra 1.marts 2017.

- Vi takker Lars for hans store indsats. Vi kommer til at savne ham hos JJW, men vi respekterer naturligvis hans beslutning og vores veje skilles således i enighed, siger partner og kreativ direktør Katja Viltoft i en pressemeddelelse.

Lars Birn Lindeberg selv understreger, at han har været glad for at arbejde hos JJW, og at han og de øvrige JJW-partnere skilles som venner:

- Mit valg er et personligt ønske om at undersøge en helt anden måde at arbejde på. Jeg har meget stor respekt for tegnestuen, og er stolt og glad for den periode jeg har tilbragt hos JJW. Det har været et privilegie at arbejde med så dygtige mennesker. Jeg er taknemmelig for, at jeg har haft mulighed for at deltage i mange spændende projekter, og at vi opnåede, at Skolen i Sydhavnen blev kåret som verdens bedste skole, siger Lars Birn Lindeberg.

Pr 1. marts består JJW Arkitekters ledelse af partner/kreativ direktør Ole Hornbek, partner/kreativ direktør Katja Viltoft, seniorpartner Anders Holst Jensen og tegnestuechef Nina Kovsted.

Ledelsen af afdelingen for læring og kultur er overtaget af Katja Viltoft og afdelingsleder Lars Christensen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.124