23948sdkhjf

Projektdirektør stopper på Nyt Hospital Hvidovre

Fra 1. april er Finn Bloch ikke længere projektdirektør for Nyt Hospital Hvidovre. Han rykker videre til Amager for at være med til at lede udvidelsen af Københavns Lufthavn.

- Jeg har fået tilbudt stillingen som programchef for udvidelsen af Københavns Lufthavn, og det var et tilbud, jeg simpelthen ikke kunne sige nej til. Også selvom det så at sige er ”for tidligt” i forhold til min opgave her på hospitalet. Men netop nu, hvor byggeriet er gået fra tegnebræt til gravearbejde, er det okay at skifte ledelse, siger Finn Bloch.

Som projektdirektør har en af Finn Blochs vigtigste opgaver været at bygge bro mellem byggeriet og de mennesker, som skal bruge det.

- Jeg har sat stor pris på hver eneste arbejdsdag, hvor jeg har mødt en masse positive mennesker med et stort fagligt engagement – på trods af de usikkerheder, som ombygninger og nybyggeri også medfører, lyder det fra den afgående projektdirektør.

Hospitalsdirektør Birgitte Rav Degenkolv havde set frem til at arbejde sammen med Finn Bloch flere år endnu og beklager opsigelsen.

- Finn Bloch har de sidste seks år givet Hvidovre Hospital et markant løft.  Bygningsmæssigt har han åbnet hospitalet op – blandt andet ved at trække mere lys ind og gøre patientmodtagelserne mere indbydende, siger Birgitte Rav Degenkolv.

Hun understreger, at alt vedrørende Nyt Hospital Hvidovre kører videre som hidtil:

- Vi vil i den nærmeste fremtid sikre en ny løsning for ledelsen af Nyt Hospital Hvidovre i samarbejde med Center for Ejendomme. Projektet er stadig fuldstændig på skinner, forsikrer hospitalsdirektøren.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095