23948sdkhjf

Ny administrerende direktør hos JFP

Efter knap 16 år i spidsen for JFP har Jesper Friis Poulsen valgt at lade nye kræfter komme til.

Når JFP den 21. marts afholder sin ordinære generalforsamling, fratræder Jesper Friis Poulsen som administrerende direktør.

Ny mand på posten er Niels Henrik Madsen, som siden 2010 har fungeret som Jesper Friis Poulsens stedfortræder og direktør for afdelingen i Jylland.

- Det er ikke en beslutning, der er truffet over natten – og den har bestemt ikke være nem, fordi JFP har været mit hjerteblod i alle årene. Men jeg er slet ikke i tvivl om, at tiden nu er moden til, at lade Niels Henrik Madsen overtage ansvaret. Jeg glæder mig meget over, at vi har været i stand til at finde den rette afløser internt i organisationen. Det betyder meget for mig, at det er en mand, som kender virksomheden godt, har været med i mange år og er indbegrebet af det, vi kalder ånden i JFP, siger Jesper Friis Poulsen i en pressemeddelelse.

Glad og stolt
Jesper Friis Poulsen er anden generation i JFP, som han har stået i spidsen for i knap 16 år. I den periode er virksomheden vokset fra en stab på fire funktionærer og 20 håndværkere til mere end 90 funktionærer og 30 håndværkere.

JFP har de seneste år også for alvor slået sit navn fast på Sjælland med etablering af en afdeling i København. Og i det kommende årsregnskab er forventningen, at virksomheden runder sin første milliard kroner i omsætning.

- Det er alt sammen resultater, som jeg er stolt over og glad for. Resultater, som fortæller mig, at vi har en stærk og dygtig organisation. Og resultater, som gør det nemmere at tage sidste skridt i den proces, som jeg satte i gang med ansættelsen af en professionel bestyrelse: Jeg har – i samråd med direktionen og bestyrelsen - besluttet, at tiden er moden til at lade nye kræfter tage over. Med vores nuværende position i markedet og den fremtidige strategi, er der behov for en ny type leder til at bære virksomheden videre, siger den afgående adm. direktør.

Opgaver på projektbasis
Jesper Friis Poulsen vil fortsat være ansat i JFP, lige som han fortsat er medlem af bestyrelsen. Han vil således stadig have sin gang i virksomheden og have opgaver på projektbasis.

- Jeg vil desuden fortsat bistå ledelsen med de ting, der er behov for. Men jeg overlader helt og holdent ansvaret til Niels Henrik Madsen. Og jeg har det rigtig godt med at vide, at dette er det helt rigtige for JFP, siger han.

Når Niels Henrik Madsen tiltræder som administrerende direktør, overlader han jobbet som direktør for Jylland til Jesper S. Hjorth.

 

Læs mere om: JFP
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078