23948sdkhjf

Fornem pris til dansk kranvirksomhed

På det netop afholdte årsmøde i den europæiske mobilkran - og sværgodssammenslutning ESTA, modtog den danske kranudlejningsvirksomhed JJ KRANER fra Hvidovre, en fornem 1. præmie for årets kranjob 2009 i Europa.
Den danske kranudlejningsvirksomhed JJ KRANER fra Hvidovre har netop modtaget en fornem 1. præmie for årets kranjob 2009 i Europa.

1. præmien blev givet for udførelsen, af en særdeles udfordrende og krævende kranopgave på et sjællandsk kraft - varmeværk.

Prisen, som uddeles årligt, blev overrakt i Paris, i overværelse af godt 450 gæster, repræsenterende kranudlejere, kranfabrikanter og sværdgodstransportfirmaer fra hele Europa.

Direktør og ejer af, JJ KRANER Joald Grüning udtaler:
- Vi er naturligvis utroligt stolte over at modtage denne fornemme pris, i hård konkurrence med andre kranudlejere, ikke kun fra Skandinavien, men fra hele Europa.

- Vi har i en årrække arbejdet målrettet for, at kunne påtage os opgaver af denne type, der kræver detaljeret dokumentation og stor erfaring, både i projektfasen samt i udførelsen. Opgaven, udskiftning af en 24 tons tung elektromotor under ekstremt trange pladsforhold, blev udført under hårdt tidspres, da dele af kraft - varmeværket måtte ligge stille under opgavens afvikling. Tilfredsheden var udtalt, hos såvel vor kunde, som i egne rækker, da opgaven kunne afsluttes én dag tidligere end planlagt.

Dommerkomiteen, der består af europæiske kraneksperter, baserer bl.a. sit valg på kompleksitet og idérigdom, blandt de mange indsendte projekter fra kranudlejere i hele Europa.

Joald Grüning forsætter:
- For at fastholde vores position blandt de førende kranudlejningsvirksomheder, er vi løbende nødt til at indkøbe nyt materiel. Derfor har vi lige fået leveret en helt ny mobilkran. Det er en terrængående kran som styrer på alle 5 aksler. Det gør den utrolig anvendelig i tæt bebyggede områder, da den kan vende på en ”femøre”.

- Kranen som både kan styres fra krankabinen, men også med en trådløs fjernbetjening, løfter 220 tons, rækker 105m lodret og 88m vandret, hvilket svarer til et areal på 3 fodboldbaner.

Kranen er leveret sammen med en ballast kærre som tilkobles kranen, så kranen selv kan medbringe ballast, jernplader til støttebenene, løfteåg, pallegaffel m.v.

Kilde: JJ Kraner - www.jjkraner.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078