23948sdkhjf

Tidligere Pihl-chef i spidsen for ny DS Flexhal-afdeling

Sjællandsk ordreboom fører til ansættelse af ny regionsdirektør.

58-årige Bjørn Stefansson er ansat i en nyoprettet stilling som regionsdirektør i DS Flexhal med ansvar for Østdanmark og internationale markeder.

Det er flere års succes med lager-, logistik- og domicilbyggeri på Sjælland, som nu har fået Hobro-virksomheden til at etablere en permanent afdeling i Østdanmark.

Bjørn Stefansson havde første arbejdsdag den 1. marts. Han er uddannet civilingeniør og har senest arbejdet som selvstændig med eget konsulentfirma. Han har tidligere været ansat hos E. Pihl & Søn gennem knap 20 år, blandt andet som projektdirektør.

- Det er en meget vigtig brik i vores strategi, at vi har fået en aftale på plads med Bjørn Stefansson. Bjørn har den helt rigtige profil til den nyoprettede stilling, siger administrerende direktør Kent Hejn Kristensen.

Store ordrer i Køge
Det var netop på Sjælland, at DS Flexhal i november fik sin hidtil største opgave, da det lykkedes at vinde totalentreprisen på et 56.000 kvadratmeter stort lager- og logistikbyggeri på Skandinavisk Transport Center (STC) i Køge, hvor Post Nord efter planen flytter ind i slutningen af 2017.

Denne ordre er netop fulgt op af en aftale med virksomheden Total Produce i Køge, hvor DS Flexhal skal opføre 16.000 kvadratmeter med kølelager og administration. Ifølge administrerende direktør Kent Hejn Kristensen er det en ordre på over 100 millioner kroner.

- Med flere meget spændende sjællandske byggeprojekter i den nære pipeline bliver regionskontoret et stort aktiv for vores fortsatte udvikling og positionering i det sjællandske marked, siger Kent Hejn Kristensen.

Han oplyser, at DS Flexhal fra begyndelsen vil være lokaliseret i området ved STC i Køge. På længere sigt er målet at etablere afdelingen i København.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094