23948sdkhjf

Århusiansk prestigebyggeri tegnes om

Som følge af det pressede ejendomsmarked bliver lejlighederne i det såkaldte ”Z-huset” nu mindre end planlagt.
For et lille år siden tog Z-huset A/S det første spadestik til et nyt imponerende bolig- og erhvervskompleks på havnen i Århus.

Siden har boligmarkedet imidlertid oplevet et stort dyk, og derfor har folkene bag nu besluttet sig for at ændre på dimensionerne i projektet:

- Vi får nu tegnet lejlighederne om, så de størrelsesmæssigt passer mere til det prisniveau, som kommende pensionister vil betale for en fremtidig bolig. Lejlighederne bliver mindre, og jeg tror ikke, at vi får nogen i to plan, siger indehaver af Home Århus/Østjylland, Annette Rønne, til Jyllandsposten.

Ejendomsmæglerkæden står for salget af de eksklusive lejligheder, og ifølge Annette Rønne betyder ændringerne, at de købere, som allerede har skrevet under, nu får mulighed for at annullere aftalen:

- Der er ikke nogen, der er sprunget fra endnu. Men vi har bedt folk om at afvente, indtil de nye tegninger er klar. De skal vide, hvad det er, de køber, inden vi får den endelige underskrift. Vi er ved at indrette huset lidt mere hensigtsmæssigt, end det først var lagt an. Fordelingen af erhverv og boliger bliver lidt anderledes. Der bliver ikke flere lejligheder, tværtimod bliver der færre. Men præcis hvordan bliver der også regnet på i øjeblikket, fortæller Annette Rønne.

Ifølge de oprindelige planer skulle Z-huset indeholde 11.000 m2 boliger og 14.000 m2 erhverv.

Kilde: Jyllandsposten

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094