23948sdkhjf

Projektudvikler i delvis betalingsstandsning

Gælden er blevet for stor hos århusianske Tækker Group, der har standset betalingerne i en række af sine danske selskaber.
Tækker Group valgte mandag i skifteretten i Århus at anmelde betalingsstandsning for 12 af sine i alt 63 danske selskaber.

Betalingsstandsningen skyldes, at selskaberne har haft en lang række ekstra udgifter over de sidste 12 måneder, og det har tæret på likviditeten.

Koncern-ledelsen håber, at en periode med betalingsstandsning kan skabe tilstrækkeligt med ro til at fastlægge de fremtidige økonomiske forhold og omstrukturering i samarbejde med kreditorerne:

- Vi har længe haft og har stadig en meget konstruktiv og positiv dialog med vores finansielle samarbejdspartnere, der giver os en sikker tro på at vi under betalingsstandsningen kan finde holdbare løsninger på selskabernes umiddelbare udfordringer, oplyser indehaver Jørn Tækker.

Han understreger, at hverken Tækker Rådgivende Ingeniører A/S, Tækker Administration eller nogle af koncernens 44 tyske selskaber er berørt af den aktuelle situation.

Kilde: Tækker Group

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079