23948sdkhjf

Stor ordre sikrer arbejde i fire år

Entreprenørfirmaet Arne Andersen Vrå A/S har vundet totalentreprisen på et omfattende renoveringsprojekt. Ordren giver arbejde til 35-40 mand i de kommende 4-5 år.
I kamp med blandt andre MMT Højgaard, Jorton og NCC lykkedes det forleden nordjyske Arne Andersen Vrå A/S at sikre sig totalentreprisen på renovering af en række boligblokke i det såkaldte Knudsgadekvarter i Brønderslev.

Ifølge Nordjyske Medier beløber projektet - der har Boligforeningen PM er bygherre - sig til 180 mio. kroner. For Arne Andersen Vrå betyder kontrakten, at der nu er sikret arbejde til 35 til 40 mand i cirka fire år frem.

- I august skal vi have tilpasset projektet og skrevet kontrakt. Jeg forventer, at kontrakten skal underskrives sidst i august, og at vi begynder at projektere i september, siger projektchef Leif Odgaard til avisen.

Selve renoveringsarbejdet begynder til næste forår og vil være afsluttet i december 2013. Udover Arne Andersen Vrå består det vindende team af Arkitektfirmaet Finn Østergaard A/S samt ingeniørrådgiver Brix og Kamp.

Kilde: Nordjyske

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094