23948sdkhjf

Nordjyske ingeniører ekspanderer

Erasmus & Partnere A/S åbner ny afdeling i Brønderslev som supplement til hovedkontoret i Hirtshals.
Med åbningen af et nyt ingeniørkontor i Brønderslev passerer Erasmus & Partnere en milepæl i en langsigtet strategi omkring udvidelse af firmaets aktiviteter.

Målsætningen med det nye kontor er at synliggøre tilstedeværelsen i lokalmiljøet samt at blive integreret som en seriøs medspiller i Brønderslev Kommune og opland.

- Ved at markere den fysiske tilstedeværelse i Brønderslev Kommune håber vi at komme i betragtning til endnu flere opgaver i lokalområdet. Vi har stort kendskab til Brønderslev og opland og ved, at der ligger et stort og interessant potentiale i området, siger administrerende direktør Thomas Ellitsgaard, som får ansvaret for den daglige ledelse i Brønderslev.

Om Erasmus & Partnere
Erasmus & Partnere er stiftet i januar 2005 og har siden etableret sig inden for projektering og udførelse af bygge- og anlægsopgaver. På det seneste har firmaet haft særligt fokus på bæredygtighed; herunder omkring anvendelse af træ som byggemateriale.

Erasmus & Partnere beskæftiger seks medarbejdere og er aktuelt involveret i boligprojekter i Odense, Hjørring og på Læsø.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094