23948sdkhjf

Hellerup-entreprenør søger ny direktør efter rekordår

Målet var klart, da 55-årige Claus Wiegand Larsen tiltrådte stillingen som den første direktør uden familiære relationer til grundlægger Niels Herman Hansen i N. H. Hansen & Søn A/S 1. oktober sidste år.

- Ambitionen er, at NHH skal vokse fra at være et firma i mellemstørrelsen i branchen til at være i stand til at kunne håndtere selv de meget store entrepriser, sagde Marianne Hemicke Rysgaard, der selv er fjerde generation i firmaet, og som ved samme lejlighed gik fra rollen som direktør til formand for bestyrelsen.

På udkig efter ny direktør
Mindre end tre måneder senere var Claus Wiegand Larsen fortid i virksomheden, Marianne Hemicke Rysgaard var tilbage i direktørstolen, og Per Hald var forfremmet fra medlem af til formand for bestyrelsen.

- Vi blev enige om at afslutte samarbejdet i fællesskab, siger Per Hald i dag som den eneste kommentar til forløbet.

Han understreger, at Marianne Hemicke Rysgaard gør et godt stykke arbejde som direktør for virksomheden. Men tilføjer samtidig, at NHH er på aktiv jagt efter hendes afløser.

- Vi er på udkig efter en ny direktør. Men det er en proces, vi er i, og vi tager det stille og roligt, så vi er sikre på at finde den rigtige person til den af type virksomhed, vi er, siger Per Hald.

Se nøgletal og læs meget mere om direktørjagten hos N. H. Hansen & Søn her:
Traditionsrig entreprenør sætter indtjeningsrekord

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.266