23948sdkhjf

JFP runder milliardomsætning

Entreprenørvirksomheden JFP omsatte for en milliard i 2016, mens overskuddet er lidt mindre end forventet

REGNSKAB Med flere store projekter i ordrebogen og en afdeling på Sjælland, som for alvor har markeret sig, runder entreprenørvirksomheden JFP i 2016 sin første mia. kroner i omsætning.

Helt nøjagtigt har JFP med hovedkontor i Herning omsat for 1.027 mio. kroner mod 770 mio. kroner i 2015. Overskuddet, som før skat ender på 41 mio. kroner, anser ledelsen dog som mindre tilfredsstillende. I 2015 var resultatet før skat på 46 mio. kroner.

- Vi har investeret i fremtiden i 2016, og det har kostet på bundlinjen. Men nu er vores organisation og virksomhed gearet som den skal være. Og det helt unikke er, at vi faktisk trods travlhed og høj omsætning stadig har plads i ordrebogen. Vi kan stadig tage opgaver ind til udførelse i 2017, siger Jesper Friis Poulsen i en pressemeddelelse, som peger på JFP’s strategi, hvor man er meget selektiv i de opgaver, man byder på, som en af årsagerne til den konstante fremgang.

- Kombineret med vores tilgang til opgaverne, hvor vi er meget fokuserede og går "all in" i forhold til at sikre det gode samarbejde med både med kunder og leverandører, siger Jesper Friis Poulsen, der ikke forventer en tilsvarende vækst i 2017.

- Vi regner med, at omsætningen for 2017 vil være på et lidt lavere niveau end 2016, fordi vi har fokus på at konsolidere os på dette høje niveau. Vi har i fire år i træk vækstet med omkring 25 procent på omsætningen. Desuden har vi de seneste år ansat mange nye medarbejdere, så vi føler, der er behov for at give organisationen ro for at sikre, at vores værdier også fortsat bærer igennem helt ud til yderste led. Det er i høj grad vores værdier, som ordentlighed og troværdighed, der er medvirkende til, at kunderne vender tilbage gang efter gang, siger han.

Op i en ny liga

Jesper Friis Poulsen glæder sig også over, at 2016 blev året, hvor JFP’s afdeling på Sjælland, der så dagens lys i 2014, for alvor markerede sig på det sjællandske marked.

- Vores afdeling på Sjælland stod for næsten halvdelen af den samlede omsætning i 2016. Det ser ud til at fortsætte i 2017, hvor vi har en række spændende ordrer i bogen. Så kontoret på Sjælland har for alvor fået fat i markedet på den side af Storebælt, siger Jesper Friis Poulsen og peger samtidig på, at JFP også i Jylland, hvor virksomheden blev grundlagt i 1972 i Herning, har lukket flere betydningsfulde ordrer. Blandt andet prestigeprojektet Generationernes Hus på havnefronten i Aarhus og den nye journalisthøjskole. To ordrer med en samlet projektsum på cirka en halv mia. kroner.

 

 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141